Update Januari (uitgevoerde werkzaamheden)

Beste Bezoekers,

De afgelopen week heb ik niet stil gezeten, want ik ben hard bezig geweest met MyBlogSite.nl. Om te zorgen dat alles weer ‘goed’ werkt en de ‘nieuwe’ instructiefilmpjes en artikelen op tijd op MyBlogSite.nl staan.

Wat is er veranderd?
Alle artikelen zijn doorgelopen, of de informatie die er nog instaat actueel is. Want dat is natuurlijk belangrijk. Dit nalopen heeft geresulteerd in een heleboel kleine aanpassingen aan artikelen. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld ‘typefouten’ of ‘links aangepast’. Daarnaast zijn er nog een aantal artikelen die qua inhoud flink verbeterd zijn. Dit betreft de volgende artikelen:

WordPress installeren
Template (lay-out) voor WordPress installeren

Nieuwe artikel:
Waar kan ik templates vinden, en hoe pas ik ze aan in NVU?
WordPress template (thema) installeren  (instructiefilmpje)

Alle informatie dat op MyBlogSite.nl staat is weer 200% actueel! Geniet ervan!

Joep (Beheerder: MyBlogSite.nl)

Contract verlenging

Beste bezoekers,

Het contract voor de domeinnaam www.myblogsite.nl is weer verlengd.
We hebben al mooie vooruitgang geboekt. Tegenwoordig bezoeken ongeveer 17 mensen per dag www.myblogsite.nl
Als dit wordt vergeleken met een jaar ervoor waar nog maar ongeveer 7 √° 10 mensen MyBlogSite.nl bezochten, dan is dit dus een stijging van ongeveer 143%

Dat het maar weer net zo’n mooi jaar mag worden voor MyBlogSite.nl

Joep (Beheerder: MyBlogSite.nl)

Copyright is bijgewerkt

Beste Bezoekers,

Nu het weer 2011 is, moet het copyright onderaan de pagina’s natuurlijk ook aangepast worden, vanaf vandaag staat er dus overal: ‘Copyright: 2008-2011 MyBlogSite.nl, Design by: PrimeCoder.com’

Allemaal een goed en gezond 2011 toegewenst. Ik kan jullie alvast verklappen dat in februari weer een nieuw artikel en een nieuw instructiefilmpje op MyBlogSite.nl wordt gepubliceerd (zie voor meer informatie vorig blog bericht). Houd de website dus in de gaten!

Joep (Beheerder)